Ongedierte verjagen? kijk snel op | Tuinmaak.nl

Voor de biodiversiteit in uw tuin kan het heel goed zijn, maar er zijn ook enkele dieren die u liever niet ziet. Denk aan steenmarters / marters/ woelmuizen/ of mollen. Het hebben van steenmarters…

18 artikelen  en andere knaagdieren kan vervelende gevolgen hebben. Mollen of woelmuizen kunnen ook een ware plaag zijn voor uw tuin. Uw prachtige gazon kan van een mooi strak biljartlaken plots veranderen in een gatenkaas. Of wat te denken van katten die in uw border hun behoefte doen. Er zijn gelukkig goede en vriendelijke manieren om deze ongewenste dieren/ bezoekers uit uw tuin te houdem. Dit kan met onze verjagingsproducten en diervriendelijke vallen. Wilt u definitief af van de mol dan hebben we daar ook een passende oplossing voor.

Naast eerder gemelde producten/ dieren hebben we ook insectenvallen voor steekvliegen/ wespen en slakken vallen voor die vervelende naaktslakken die uw planten opeten.

Honden/ katten / vogels

Wil je juist voorkomen dat er honden/ katten of andere dieren bij u in de tuin komen? Zodat je tuin niet beschadigt of de katten/ honden ongewenst hun boodschap doen. Maak dan kennis met onze diervriendelijke dierverjagers producten. De dieren worden op afstand gehouden door een ultrasoon geluid die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Voor de dieren is dit wel te horen en ze zullen dan ook niet in uw tuin komen. Ook de katten boomgordels/ kattengordels kunnen hier uitermate geschikt voor zijn. Door de kattengordels wordt het moeilijk voor de katten om in de bomen of regenpijp te klimmen. Het zorgt dus voor dat de katten niet in uw tuin komen en ook niet bij de vogelnesten in uw boom.

Insecten

Er is niets mis met de meeste insecten in de tuin. Veel insecten zijn zelfs gunstig voor planten, maar er zijn er ook die je liever niet in je tuin hebt. Bijvoorbeeld omdat ze uw planten opeten of u kunnen steken of bijten. Bestrijd insecten in uw tuin daarom alleen als u er echt last van heeft. Heeft u last van ongewenste insecten in uw tuin? Dan is het belangrijk om het juiste bestrijdingsmiddel te kiezen voor de insecten waar u last van heeft. Of u nu last heeft van wespen, fruitvliegjes, mieren of insecten, u kunt al deze problemen zelf effectief aanpakken.

Slakken

Slakken kunnen erg vervelend zijn. Ze eten de bladeren van je planten op / kapot, met als gevolg dat de planten minder snel groeien en ze er niet mooi meer uit zien. Daarnaast kan er bladschimmel en bladuitval ontstaan en kunnen de jonge plantjes zelfs afsterven. Om te voorkomen dat je planten helemaal worden kaal gegeten is het belangrijk snel actie te ondernemen wanneer je de eerste slakken of sporen van vraat ziet. De naaktslakken zijn diegene die zorgen voor het grootste overlast in uw tuin. Het is dan ook zaak de naaktslakken te bestrijden. Dit kan heel eenvoudig en snel door onze slakkenvallen te gebruiken. Werkt super snel en eenvoudig. Ook het slakken afweerkleed kan uw gewas eenvoudig en snel beschermen.

Steenmarter

Last van steenmarter rondom uw woning? Dit kan heel erg vervelend zijn, want steenmarters kunnen veel schade aanrichten. Zowel in huis/ in schuren als in uw auto. Gelukkig zijn er meerdere verjagingsproducten die u kunt gebruiken. Steenmarters gebruiken vaak de regenpijpen als opstijgmiddel. Met de Gardigo marter verdedigingsriem kunt u nu de weg van de dieren naar boven blokkeren. Naast deze riem verkopen wij ook de steenmartermat, deze kunt u eenvoudig onder uw auto plaatsen. De steenmarter verjager/ mobiel werkt op ultrasoon geluid en ook dit zal de marter niet prettig vinden. Mensen wees gewaarschuwd en wordt actief voordat marters de zolder vernielen, en vuil en etensresten achterlaten!

Filters