Tuinstoelen Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Bekijk hieronder onze mooie collectie kunststof tuinstoelen. De kunstof tuinstoelen van Tuinmaak zijn ook uitermate geschikt te gebruiken als horeca terrasstoelen. . Ieder model tuinstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. AL onze stoelen zijn goed stapelbaar.Naast deze mooie kunststof terrasstoelen hebben we bij Tuinmaak ook houten tuinbankjes en houten tuinsets.

27 artikelen  



















Tuinstoel Materiaal

Onze tuinstoelen zijn gemaakt van grondstoffen die zorgvuldig zijn ontwikkeld en geselecteerd zodat de juiste kwaliteit gegarandeerd is. Door het gebruik van deze grondstoffen zijn de tuinstoelen geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De tuinstoelen zijn gemaakt van polypropyleen en versterkt met extra glas fiber. Voordelen van kunststof tuinstoelen:

- De stoelen zijn licht

- Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

- Goed bestendig tegen alle weersinvloeden

- Het is betaalbaar

- Onderhoudsvriendelijk

Tuinstoel voor Balkon, tuin of op het horecaterras

Welke tuinstoelen goed bij jouw balkon, tuin of horecaterras passen is ook afhankelijk van de stijl van de buitenruimte. Door de meubels binnen een stijl te kiezen creëer je rust en samenhang. Maar dat betekent niet dat je niet ook kunt variëren: kies bijvoorbeeld een stoel in verschillende kleuren of juist verschillende modellen in dezelfde kleur.

Tuinstoel onderhoud

Het onderhoud van je tuinmeubelen is belangrijk. Hoe beter je het onderhoudt, hoe langer de stoelen meegaan. Verwijder altijd eerst het los zittende vuil met zachte (hand) bezem. Voor het verdere schoonmaken kan het beste gebruik worden gemaakt van een zachte spons of doek.

Tuinstoel bestellen?

Ben je er nog niet helemaal uit welke tuinstoel je wilt bestellen en je hebt nog een aantal vragen? Deze kun je via de mail stellen maar je kunt onze eigen klantenservice ook bellen.

Voor groothandel prijzen kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar 050 208 1070

Veelgestelde vragen over de kunststof tuinstoelen

Van welk materiaal zijn de stoelen gemaakt?

De stoelen zijn gemaakt van polypropyleen en versterkt met extra glas fiber

Wat is de maximale draagkracht van de stoelen?

Het maximale gewicht is getest tot 150 kg. Gebruik de stoel altijd op vier poten en zorg dat de ondergrond vlak en stabiel is.

Zijn de stoelen stapelbaar?

Ja al onze stoelen zijn goed stapelbaar

Hoe maak ik mijn tuinstoelen schoon ?

Verwijder altijd eerst het los zittende vuil met zachte (hand) bezem. Voor het verdere schoonmaken kan het beste gebruik worden gemaakt van een zachte spons of doek.

Hoe worden de stoelen geleverd?

De stoelen worden in een doos met pallet transport geleverd.

Wat is de levertijd van de producten?

De standaard levertijd bedraagt 3 werkdagen

Filters