Bloembakken Online Bestellen | Tuinmaak.nl

In ons assortiment vindt u de mooiste kunststof plantenpotten voor binnen en buiten. Al onze plantenpotten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn dus 100% vorstbestendig en waterdicht.

28 artikelen  Dit betekent dat plastic buitenpotten het hele jaar door buiten kunnen staan zonder bang te hoeven zijn dat ze bevriezen. Omdat de kunststof bovendien 100 procent waterdicht is, zult u geen problemen hebben met vochtvlekken op de vloer of het terras. Bakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat u bij ons zeker succes zult hebben.

De voordelen van kunststof plantenbakken

Plastic is een zeer geschikt materiaal voor plantenbakken en heeft vele voordelen. Kunststof is bijvoorbeeld een licht en duurzaam materiaal dat zijn kleur niet verliest en gemakkelijk schoon te maken is. Aangezien kunststof in veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar is, kunt u zo creatief zijn als u zelf wilt bij het inrichten van uw woonkamer of terras. Dankzij de vele mogelijkheden die plastic plantenbakken bieden, kunt u er altijd wel een vinden die geschikt is voor binnen en/of buiten. En hier vind je alles voor een goede prijs.

Plantenbak voor kantoor

De plantenbakken in ons assortiment zijn superstrak en naadloos afgewerkt. Ze zijn een ware ey-cather voor iedere kantoor. De mooie design plantenbakken op het kantoor zorgen ervoor dat u een fijne en gezellige werkplek kunt creeren. De vele mogelijkheden in kleuren, strakke en moderne vormen zorgen er voor dat er voor ieder kantoor wel een geschikte plantenbak is.

Filters