Schapenhek bestellen? Bekijk onze goedkope en kwalitatief goede borderranden! | Tuinmaak.nl

Heb je prachtige schaapjes in de wei staan, maar je wil niet dat deze ontsnappen? Wij bij Tuinmaak hebben prachtige Engelse hekwerken die jouw schapen bij elkaar houden! Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons schapenhek! De hekwerken bezorgen we natuurlijk gewoon bij jou thuis!

2 artikelen  

Verwijder alle
Engels hekwerk

Deze prachtige Engelse hekwerken zijn perfect voor jouw schapenkudde. De hekwerken kunnen gebruikt worden voor de tuinafscheiding en kan als alternatief gebruikt worden voor een kastanje hekwerk. De schapenhekken hebben veilige punten en zijn daardoor niet gevaarlijk voor kinderen of dieren! Ideaal als jij je kinderen mee wil nemen om de oh zo leuke schaapjes te leren kennen.

Iets voor jou?

Maar zijn deze schapenhekken iets voor jou? Als jij van die lieve schaapjes in jou tuin of weiland hebt staan, dan zijn deze schapen hekken ideaal voor jou! Onze schappen hekken zijn goedkoop duurzaam. De hekken gaan lang mee en zijn gemaakt van hout. zoals eerder vermeld zijn de hekken veilig voor kinderen en dieren, er zitten stompe punten op de spijlen van de hekken. Met de deur creëer je een echte klassieke look om jou huis heen! Geef jou en je huis een authentiek gevoel èn houd je schapen bij elkaar! Zoek je voor andere gedeeltes in de tuin ook nog tuinafscheiding? We hebben daarnaast ook leuke borderranden van wilgentakken, netten en losse palen!

Speciaal voor jou!

De hekken zijn speciaal gebouwd voor jou en het ontwerp komt vanuit Tuinmaak zelf! Wij produceren alleen de meest kwalitatieve hekwerken die wij zelf hebben ontworpen. Wij streven ernaar om de hekken zo snel mogelijk bij thuis te bezorgen! Bekijk onze goedkope hekwerken eens en wie weet zit er wat tussen voor u.