Loopdeur Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Maak uw schapenhekken omheining compleet met onze bijpassende loopdeuren. Deze loopdeuren hebben een natuurlijke/ rustieke uitstraling en passen goed bij het schapenhek. Bij Tuinmaak hebben we prachtige loopdeuren in diverse hoogtes! Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons schapenhek! De hekwerken bezorgen we natuurlijk gewoon bij u thuis!

4 artikelen  Loopdeuren

Deze prachtige loopdeuren voor u schapenhekken worden gemaakt met de traditionele pen- en gatverbinding en worden compleet geleverd met hang en sluitwerk. De deuren kunnen gebruikt worden voor bij de tuinafscheiding en kan ook los besteld worden als toegangspoort. De schapenhekken hebben veilige punten en zijn daardoor niet gevaarlijk voor kinderen of dieren! Al onze loopdeuren hebben een standaardbreedte maat van 100cm en u kunt kiezen uit de volgdende hoogtes; 50cm, 70cm, 100cm, 120cm. UIteraard kunt u ook 2 loopdeuren tegen elkaar bevestigen en op die manier een deuropening creeren van 200cm.

Tuindeur voor Engels hekwerk iets voor jou?

Maar zijn deze tuindeuren iets voor jou? Als u van een natuurlijke / rustieke uitstraling houdt dan zijn deze loopdeuren zeker geschikt. Onze poort voor een schapenhek is goedkoop en duurzaam. De hekken gaan lang mee en zijn gemaakt van hazelaar hout. De hekken zijn voorzien van stompe punten op de spijlen. Met de deur creëer je een echte klassieke look om jou huis heen! Geef jou en je huis een authentiek gevoel! Zoek je voor andere gedeeltes in de tuin ook nog tuinafscheiding? We hebben daarnaast ook leuke borderranden van wilgentakken, netten en losse palen!

Filters