Loopdeur Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Heb je prachtige schaapjes in de wei staan, maar je wil niet dat deze ontsnappen? Wij bij Tuinmaak hebben prachtige loopdeuren van Engelse hekwerken die jouw schapen bij elkaar houden! Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons schapenhek! De hekwerken bezorgen we natuurlijk gewoon bij jou thuis!

4 artikelen  Loopdeuren

Deze prachtige loopdeuren voor Engelse hekwerken zijn perfect voor jouw schapenkudde. De deuren kunnen gebruikt worden voor bij de tuinafscheiding en kan als alternatief gebruikt worden voor een loopdeur van een kastanje hekwerk. De schapenhekken hebben veilige punten en zijn daardoor niet gevaarlijk voor kinderen of dieren! Ideaal als jij je kinderen mee wil nemen om de oh zo leuke schaapjes te leren kennen.

Tuindeur voor Engels hekwerk iets voor jou?

Maar zijn deze tuindeuren iets voor jou? Als jij van die lieve schaapjes in jou tuin of weiland hebt staan, dan zijn deze schapen hekken ideaal voor jou! Onze poort voor een schapenhek is goedkoop en duurzaam, hierdoor is de levensduur van een . De hekken gaan lang mee en zijn gemaakt van hout. zoals eerder vermeld zijn de hekken veilig voor kinderen en dieren, er zitten stompe punten op de spijlen van de hekken. Met de deur creëer je een echte klassieke look om jou huis heen! Geef jou en je huis een authentiek gevoel èn houd je schapen bij elkaar! Zoek je voor andere gedeeltes in de tuin ook nog tuinafscheiding? We hebben daarnaast ook leuke borderranden van wilgentakken, netten en losse palen!

Filters