Regentonnen kopen? Klein én groot | voordelig bij Tuinmaak!

Tegenwoordig zijn regentonnen niet meer weg te denken uit tuinen en plekken langs huizen, schuren en andere panden die gebruik maken van regenpijpen. In tegenstelling tot water uit…

15 artikelen  


de kraan is het water uit een ton helemaal gratis, en hoeft je er alleen maar voor te zorgen dat de ton goed is aangesloten op de regenpijp. Het is een hele slimme oplossing om op water te besparen, en je kunt het water uit de regenton gebruiken voor allerlei toepassingen: van het bewateren van bloemen, planten en het gazon tot het wassen van de auto en het bijvullen van de vijver in de tuin. Bij Tuinmaak hebben we een groot aanbod met regentonnen met diverse inhoudsmaten: van kleine varianten met een inhoud van 190 tot maar liefst 650 liter.

De voordelen van regentonnen

Door gebruik te maken van regentonnen, bespaar je enorm aan het verbruik van kraanwater. Daarbij is het regenwater voedzamer, van nature zachter en bevat het geen kalk in vergelijking met leidingwater. Voor een optimale groei van bloemen, planten en gras in de tuin, is het gebruik van regenwater uit een regenton niet alleen voordeliger, maar ook efficiënter. Met een regenton kun je jaarlijks met gemak honderden liters water besparen, door een waterslang op de ton aan te sluiten of een gieter te vullen. In verschillende gemeenten worden tegenwoordig subsidies verstrekt voor het kopen van regentonnen. De subsidies en voorwaarden verschillen per gemeente, vaak wordt dit aangegeven op de website.

De levering van regentonnen, snel en vertrouwd

Wil je voordelig online regentonnen bestellen? Bij Tuinmaak kun je allereerst rekenen op een groot aanbod met vaste lage prijzen. Maar ook zorgen wij voor een snelle levering. Op het moment dat je een regenton bij ons hebt besteld gaan we er direct mee aan de slag. Wij hanteren een levertijd van gemiddeld 3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. Voor vragen over de levering kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen die je hebt, ook met betrekking tot alle andere Tuinartikelen die je bij ons vindt naast onze regentonnen!

Ook handig: subsidie voor de regenton

Tegenwoordig is er bij veel gemeentes subsidie voor een regenton mogelijk. Daarmee wordt het kopen van één of meerdere regentonnen een stuk aantrekkelijker. Het is wel afhankelijk van de gemeente waar je woont, of je gebruik kunt maken van een subsidieregeling voor je nieuwe regenton. Neem hiervoor contact met je gemeente op, zodat je precies weet wat je naast de waterbesparing nog meer kunt besparen met de aanschaf van een regenton!

De beste regentonnen koop je bij Tuinmaak!

We hebben bij Tuinmaak een bijzonder groot assortiment met alle soorten regentonnen, allemaal van hoge kwaliteit. Daardoor hebben ze een hoge levensduur, waardoor je ze jarenlang kunt gebruiken met een flinke waterbesparing als grootste voordeel. Of je nu kiest voor een moderne regenton van kunststof of een klassieke houten regenton, bij ons vindt u ze voor de scherpste prijzen en u kunt er snel gebruik van maken dankzij onze snelle levering.

Hulp nodig bij uw keuze?

Indien u vragen heeft over onze regentonnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of bel naar 050-2081070.

Veelgestelde vragen over regentonnen

Waarom een regenton kopen?

Met een regenton kun je flink wat kraanwater besparen. Daarbij is het regenwater voedzamer, van nature zachter en bevat geen kalk in vergelijking met leidingwater waardoor planten het uiteindelijk beter doen op regenwater dan kraanwater. Met een regenton kun je jaarlijks met gemakt honderden liters water besparen.
Van wat voor materiaal zijn de houten regentonnen ?De houten regentonnen zijn gemaakt eikenhout en kastanje hout. Daarnaast hebben we een breed assortiment kunststof regentonnen.
Een regenton in de winterperiode?Wij raden altijd aan om een regenton te legen voordat de vorstperiode begint. Een goede tip kan zijn om het kraantje open te laten staan zodat het water weg kan lopen.

Kan ik subsidie krijgen op mijn regenton?Dit verschilt per gemeente. Steeds meer gemeenten geven subsidie op uw regenton, dit om het riool zo veel mogelijk te ontlasten. Neem even contact op met uw eigen gemeente om te kijken of u daar ook voor in aanmerking komt. Voor de gemeente Groningen en Noordenveld kunt u direct contact met ons opnemen om de korting te verrekenen.

Hoe sluit ik een regenton aan?

Wij leveren bij iedere kunststof regenton een uitgebreid pakket met alle (aansluit) toebehoren en een kraantje. Op de achterzijde van het pakket met toebehoren staat een duidelijk aansluit stappenplan en handleiding. De houten regentonnen worden geleverd met kraan en zonder aansluit toebehoren.
Wat zijn de verzendkosten?De verzendkosten voor het leveren van een nieuwe regenton bedragen € 37,50

Gemeente Noordenveld Regenton actie

De gemeente Noordenveld geeft in 2023 een korting van € 50,- euro op een regenton naar keuze. zie: https://www.noordenveld.nl/file/regenton-kortingsb...
Wanneer u bij ons wil bestellen, vul dan de kortingsbon in en mail deze met uw gegevens en de regenton die u wilt bestellenen naar [email protected]
Wij zullen u dan de factuur en bevestiging mailen. De ton kan bij u bezorgd worden of u kunt hem komen afhalen. (Wanneer u wilt komen afhalen, plannen we dit graag in)

Filters