Regentonnen - Tuinmaak.nl

Waarom kiezen voor een regenton van Tuinmaak?

15 artikelen  


Op zoek naar een regenton? Dan bent u bij tuinmaak.nl aan het juiste adres. Tuinmaak.nl heeft een breed assortiment met regentonnen. Wij hebben kunststof regentonnen en daarnaast gebruikte Whiskey vaten. De gebruikte whiskey vaten die wij verkopen zijn gemaakt van eiken hout en hebben vele jaren whiskey gedragen. Deze stoere, authentieke vaten zien er robuust en uniek uit en zijn een verrijking voor uw tuin. Deze regentonnen/ vaten worden standaard geleverd met een kraan.

Kunststof regenton

In ons assortiment kunststof regentonnen heeft u de keuze uit vele verschillende modellen. Onze kleinste regentonnen hebben een inhoud van 190 liter en onze grootste regenton maar liefst 650 liter. Welke grote voor u het meest geschikt is hangt onder andere af van de grote van uw tuin en de beschikbare ruimte. Bij iedere kunststof regenton wordt standaard een volledig uitgebreid aansluit pakket met toebehoren mee geleverd. Uniek zijn we ook met het meeleveren van een transparante slang aansluiting waardoor u altijd kunt zien hoeveel water er nog in de regenton zit.

Voordelen van een regenton

Met een regenton kun je flink wat kraanwater besparen. Daarbij is het regenwater voedzamer, van nature zachter en bevat geen kalk in vergelijking met leidingwater waardoor planten het uiteindelijk beter doen op regenwater dan op kraanwater. Met een regenton kun je jaarlijks met gemak duizenden liters water besparen. In verschillende gemeenten worden subsidies verstrekt voor het aanschaffen van een regenton. De subsidies en voorwaarden verschillen per gemeente, vaak wordt dit aangegeven op hun website.

De levering van een regenton

Op het moment dat u een regenton bij ons hebt besteld gaan we er direct mee aan de slag. Wij hanteren een levertijd van gemiddeld 3 werkdagen na het plaatsten van de bestelling. Voor vragen over de levering kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen die je hebt!

Regenton in de winter

Zorg er in de wintermaanden voor dat u regenton helemaal leeg is. Of in ieder geval zo leeg mogelijk. Wanneer u een regenton heeft met een kraantje zet deze dan open. Dit zodat het water er direct uit kan. Wanneer u uw regenton heeft aangesloten met automatisch vulautomaat zet deze dan op de winterstand. Een houten regenton die nog gevuld is in de wintermaanden zal bij vorst gaan uitzetten

Hulp nodig bij uw keuze?

Indien u vragen heeft over onze regentonnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tuinmaak.nl of bel naar 050-2081070.

Veelgestelde vragen over regentonnen

Waarom een regenton kopen?

Met een regenton kun je flink wat kraanwater besparen. Daarbij is het regenwater voedzamer, van nature zachter en bevat geen kalk in vergelijking met leidingwater waardoor planten het uiteindelijk beter doen op regenwater dan op kraanwater. Met een regenton kun je jaarlijks met gemak duizenden liters water besparen.
Van wat voor materiaal zijn de houten regentonnen ?De houten regentonnen zijn gemaakt eikenhout en kastanje hout. Daarnaast hebben we een breed assortiment kunststof regentonnen.
Een regenton in de winterperiode?Wij raden altijd aan om een regenton te legen voordat de vorstperiode begint. Een goede tip kan zijn om het kraantje open te laten staan zodat het water weg kan lopen.

Kan ik subsidie krijgen op mijn regenton?Dit verschilt per gemeente. Meer en meer gemeenten geven subsidie op uw regenton, dit om het riool zo veel mogelijk te ontlasten. Neem even contact op met uw eigen gemeente om dit te bekijken

Hoe sluit ik een regenton aan?

Wij leveren bij iedere kunststof regenton een uitgebreid pakket met alle (aansluit) toebehoren en een kraantje. Op de achterzijde van het pakket met toebehoren staat een duidelijk aansluit stappenplan en handleiding. De houten regentonnen worden geleverd met kraan en zonder aansluit toebehoren.
Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 27,50

Filters