Gevlochten hazelaarscherm - Tuinmaak.nl

Hazelaarschermen zijn een populaire manier om privacy en afscheiding te creëren in uw tuin. Ze zijn gemaakt van stevige hazelaarstakken en bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een prachtige aanvulling op elke tuin. In dit artikel geven we tips voor het kiezen van een hazelaarscherm en laten we zien wat de verschillende opties zijn.

3 artikelen  


Waarom kiezen voor een hazelaarscherm?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kiezen voor een hazelaarscherm in uw tuin:

  • Privacy: Een hazelaarscherm kan helpen om privacy te creëren in uw tuin, zodat u zich comfortabel kunt voelen wanneer u buiten bent.
  • Afscheiding: Een hazelaarscherm kan gebruikt worden om verschillende gebieden in uw tuin af te scheiden, zoals een zithoek of een speelgebied.
  • Decoratie: Hazelaarschermen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De natuurlijke uitstraling van het scherm kan een prachtige aanvulling zijn op elke tuin.
  • Er zijn een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een hazelaarscherm:

De grootte: Overweeg de beschikbare ruimte in uw tuin en de hoogte die u wilt bereiken met het scherm. Bepaal ook of u het scherm wilt gebruiken om een volledige afscheiding te creëren of alleen als achtergronddecoratie.

De stevigheid: Kies voor een hazelaarscherm met stevige, dikke takken, zodat het niet omver kan waaien of breken wanneer het wordt gebruikt.

De afwerking: Kijk naar de afwerking van het hazelaarscherm en voor een langere levensduur behandel het dan met olie/ beits.

Filters