Hazelaarscherm kopen? Bestel online bij Tuinmaak.nl

Hazelaarschermen zijn een populaire manier om privacy en afscheiding te creëren in uw tuin. Ze zijn gemaakt van stevige hazelaartakken en bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een prachtige aanvulling op elke tuin. Deze schermen zijn een mooi en natuurvriendelijk alternatief op de welbekende houten tuinschuttingen. De gevlochten hazelaarschermen worden kant-en-klaar bij u aangeleverd en kunnen meteen worden geplaatst. U hoeft er alleen palen bij te bestellen. In dit artikel geven we tips voor het kiezen van een hazelaarscherm en laten we zien wat de verschillende opties zijn.

3 artikelen  


Hazelaarscherm voor een mooi en natuurlijk effect

Hazelaarschermen zijn gemaakt van duurzame, buigzame hazelaartakken van uitstekende kwaliteit, wat resulteert in stevige en betrouwbare schermen. Voordat u deze schermen aanschaft, is het essentieel om de gewenste toepassing ervan te overwegen. Wilt u hoofdzakelijk meer privacy in uw tuin creëren, de wind breken om een comfortabelere omgeving te scheppen, of bent u op zoek naar een decoratief element om uw buitenruimte een upgrade te geven? Zodra u dit heeft bepaald, kunt u vaststellen waar de hazelaarschermen precies moeten worden geplaatst. Dit helpt u niet alleen om de optimale afmetingen te bepalen, maar ook om te berekenen hoeveel schermen u nodig heeft om aan uw behoeften te voldoen. Door zorgvuldige planning en aandacht voor detail kunt u een tuinafscheiding creëren die perfect past bij uw wensen en de ideale aanvulling vormt op uw buitenruimte waar u lang van zult genieten.

Waarom kiezen voor een hazelaarscherm?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kiezen voor een hazelaarscherm in uw tuin:

  1. Privacy: een hazelaarscherm kan helpen om privacy te creëren in uw tuin, zodat u zich comfortabel kunt voelen wanneer u buiten bent.
  2. Afscheiding: een hazelaarscherm kan gebruikt worden om verschillende gebieden in uw tuin af te scheiden, zoals een zithoek of een speelgebied.
  3. Decoratie: hazelaarschermen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De natuurlijke uitstraling van het scherm kan een prachtige aanvulling zijn op elke tuin.
  4. Milieuvriendelijk: hazelaarschermen zijn gemaakt van hazelaarstakken en zijn daardoor biologisch afbreekbaar. Dit maakt dat deze schermen een milieuvriendelijke keuze zijn.
  5. Flexibiliteit in ontwerp: bij een schutting zit u vast aan de verschillende afmetingen en kleuren die een webshop aanlevert. Bij hazelaarschermen kunt u zelf de hoogte en lengte bepalen. De variaties hierin zijn eindeloos!

Tip: draai de schermen bijvoorbeeld om en creëer verticale hazelaarschermen in plaats van horizontale hazelaarschermen.

Waarop moet ik letten bij de aankoop van een hazelaarscherm?

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een hazelaarscherm:

  • De grootte: overweeg de beschikbare ruimte in uw tuin en de hoogte die u wilt bereiken met het scherm. Bepaal ook of u het scherm wilt gebruiken om een volledige afscheiding te creëren of alleen als achtergronddecoratie. Kiest u voor de afmeting 180x90 cm, 180x120 cm of 180x180 cm.
  • De stevigheid: kies voor een hazelaarscherm met stevige, dikke takken, zodat het niet omver kan waaien of breken wanneer hij is geplaatst. Alle hazelaarschermen die wij aanbieden zijn gemaakt van kwaliteitstakken.
  • De afwerking: kijk naar de afwerking van het hazelaarscherm en voor een langere levensduur, behandel het scherm met olie of beits.

Koop uw hazelaarscherm bij tuinmaak

Als u er aan toe bent om in uw tuin op een mooie en natuurlijke manier een omheining en privacy te creëren. Dan bent u bij Tuinmaak aan het goed adres. Bestel gemakkelijk duurzame hazelaarschermen online en laat ze bij uw thuis bezorgen. Na de bezorging kunt u ze gemakkelijk zelf plaatsen op uw uitgekozen plek. Binnen no-time geniet u dan van die gewenste privacy, windafscherming of decoratieve stukken.

Filters