Tuinkunst Cortenstaal Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Bij Tuinmaak.nl vind je schitterende tuinkunst van cortenstaal. Cortenstaal kenmerkt zich door de typische bruin roestkleur die na verloop van tijd ontstaat. In ons assortiment vindt u zowel vogels van cortenstaal als ook andere dieren. Door de unieke designs zijn het ware ey-catchers voor iedere tuin/ ruimte. Een vogel van cortenstaal is het ideale cadeau voor de tuinliefhebber. Wij verzenden onze tuinkunst erg goed verpakt en snel. Daarnaast kan u de kunst afhalen bij onze vestiging in Peize.

12 artikelen  Tuinkunst

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je tuin wel een make-over kan gebruiken? Bekijk dan onze fantastische buitenbeelden eens! Met deze beelden van cortenstaal fleur jij je tuin helemaal op, en zeker als jij een dierenvriend bent! Of je nu gek bent op vogels, katten of uilen; het kan allemaal! Of verras een nabije vriend of familielid met deze leuke beelden tover jij een lach op het gezicht!
Naast de fantastische tuinbeelden hebben we ook nog hele toffe bloembakken, met deze bloembakken heb jij een echte eye-catcher thuis! Plant al je favoriete bloemen en planten in de bak en breng het groen weer tot leven!

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal, is ook wel bekend onder de naam van het oorspronkelijke merk, COR-TEN-staal. Cortenstaal is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan een aantal andere metalen zoals fosfor, koper, chroom, silicium en nikkels zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvrij staal.
De roestkleurige en zeer dichte huid sluit het dieper liggende materiaal af van zuurstof. Hierdoor blijft cortenstaal lang goed ondanks dat de buitenkant blijft oxideren.

Cortenstaal Tuindecoratie

De cortenstalen tuindecoratie die we produceren is bruikbaar voor iedereen, of je nu een dierenvriend bent of je alleen je tuin wil opfleuren. Houd je toch meer van een strakke tuin met mooi gemaaid gras in de tuin? Plaats dan de kat op het gras, het is net alsof hij er echt loopt!

Mooiste assortiment tuinkunst

waar je ook voor gaat, bij Tuinmaak hebben we de leuke tuinkunst! Onze kunst wordt geheel gemaakt uit eigen productie en snel geleverd. Het ontwerp van de kunst is geheel zelf bedacht en daarom zeer authentiek. We verzenden vanuit eigen magazijn en leveren graag bij uw thuis!
Filters