Goedkope Tuintafel Kopen? Bekijk ons voordelige aanbod! | Tuinmaak.nl

Bekijk hieronder de tuintafels van Tuinmaak.nl onze tuintafels zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Ben je opzoek naar een grotere afname voor zakelijk gebruik neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

7 artikelen  


Tuintafel

Met onze prachtige tuintafels straalt jouw tuin als van nooit te voren! Als je lekker in het zonnetje zit buiten dan wil je toch je glas ergens kwijt? Of als je samen met familie in de tuin zit te BBQ'en is het hartstikke leuk om al het lekkers op tafel te zetten. Onze tuintafels zijn geschikt om buiten te laten staan en hebben een simpele, maar elegante uitstraling! De houten tuintafel heeft een zachte kleur waardoor de tafel goed mengt met de rest van de tuin. De tuintafels zijn ook mooi te combineren met loungestoelen of tuinstoelen.

Tip: leg als decoratie een mooi groot dienblad neer waar je mooie plantjes of bloemen op kwijt kunt.

Welke tuintafel past bij jou?

Een tuintafel moet natuurlijk wel voldoen aan jouw eisen; is hij niet te groot of te klein en past hij wel bij het geheel in de tuin? Het is heel belangrijk om naar vorm, kleur en stijl te kijken voordat u de keuze maakt. Zo zijn er talloze keuzes waar u uit kunt kiezen: een ronde tuintafel, een inklapbare tuintafel, een aluminium tafel of een houten tuintafel. Kies kleuren die ook in uw tuin terug komen of hele neutrale kleuren zoals beige en grijs.

Elke tuintafel heeft ook een andere functie, bent u op zoek naar een tafel waar u gezellig met het hele gezin aan kunt tafelen dan kunt u het beste voor een grote buiten tafel kiezen. Zoek een stevig materiaal uit zoals hout of aluminium, de meeste tafels zijn weerbestendig. Kijk ook goed naar de ruimte waar u de tafel plaatst, stoelen die aan deze tafel staan moeten nog wel kunnen schuiven rondom de tafel en er moet voldoende loopruimte over blijven. Meten is weten!

Ook kunt u er voor kiezen een buiten bijzettafel te kopen, hierbij is de functie niet om aan te tafelen. Een kleinere tafel kunt u het beste gebruiken bij een loungeset of een set losse tuinstoelen. Vaak is het leuk deze te decoreren met een dienblad, planten, bloemen en/of een buiten vaas. Tijdens uw tijd buiten kunt u hier dan uw glas drinken op plaatsen, heerlijke tapas serveren aan visite of een klein spelletje op spelen met de kinderen.

Maar zijn onze tafels nu ook geschikt voor jou? Onze tuintafels kunt u combineren met onze leuke tuinstoelen of tuinbanken! Combineren is natuurlijk altijd leuk, zeker als u niet vies bent van spelen met kleur. Onze tafels hebben een neutrale kleur waardoor u makkelijk een eigen draai kunt geven aan het gehele plaatje. Neem bijvoorbeeld onze leuke bloembakken eens of neem eens een kijkje bij onze tuinkunst. Samen met deze elementen zijn wij er van overtuigd dat ook u een leuk hoekje kunt maken in uw tuin! En maak het af met onze fijne, sfeervolle tuinverlichting om er voor te zorgen dat uw tuin uitnodigt om er een gezellige avond van te maken!

Speciaal voor jou!

De tuintafels zijn speciaal gebouwd voor jou en het ontwerp komt vanuit Tuinmaak zelf! Wij produceren alleen de meest kwalitatieve tuintafels die wij zelf hebben ontworpen. Wij streven ernaar om de tafels zo snel mogelijk bij thuis te bezorgen! Bekijk onze goedkope tuintafels eens en wie weet zit er wat tussen voor u.

Filters