Palen Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Heb je prachtige schaapjes in de wei staan, maar je wil niet dat deze ontsnappen? Wij bij Tuinmaak hebben prachtige Engelse hekwerken die jouw schapen bij elkaar houden! Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons palen! De hekwerken bezorgen we uiteraard bij u thuis, wij leveren ook nog eens snel!

6 artikelen  

Palen voor een Engels hekwerk

Deze prachtige palen voor een Engelse hekwerken zijn perfect voor jouw schapenkudde. De palen kunnen gebruikt worden voor de tuinafscheiding en kan als alternatief gebruikt worden voor een kastanje hekwerk. De palen hebben veilige punten en zijn daardoor niet gevaarlijk voor kinderen of dieren! Ideaal als jij je kinderen mee wil nemen om de oh zo leuke schaapjes te leren kennen.

Zijn deze houten palen iets voor jou?

Maar zijn deze palen iets voor jou? Als jij van die lieve schaapjes in jou tuin of weiland hebt staan, dan zijn deze schapen hekken ideaal voor jou! Onze palen voor schappen hekken zijn goedkoop duurzaam, dit zorgt ervoor dat de levensduur van de palen zeer lang is. De palen gaan lang mee en zijn gemaakt van hout, dit betekend dat de palen weersbestendig zijn. zoals eerder vermeld zijn de hekken veilig voor kinderen en dieren, er zitten stompe punten op de spijlen van de hekken. Met de deur creëer je een echte klassieke look om jou huis heen! Geef jou en je huis een authentiek gevoel èn houd je schapen bij elkaar! Zoek je voor andere gedeeltes in de tuin ook nog tuinafscheiding? We hebben daarnaast ook leuke borderranden van wilgentakken, netten en losse palen!

Palen speciaal voor jou!

De palen zijn speciaal gebouwd voor jou en het ontwerp komt vanuit Tuinmaak zelf! Wij produceren alleen de meest kwalitatieve hekwerken die wij zelf hebben ontworpen. Wij streven ernaar om de hekken zo snel mogelijk bij thuis te bezorgen! Bekijk onze goedkope hekwerken eens en wie weet zit er wat tussen voor u.

Palen combineren

Onze palen zijn zeer geschikt om te combineren met ons Engels hekwerk, hierbij kunt u ook nog een leuke portier invoegen. alle drie de elementen zijn gemaakt van dezelfde soort hout. Wat de palen ook helemaal afmaakt is om bijvoorbeeld onze tuinset er vlakbij neer te zetten of onze tuinhaard te gebruiken. Alle producten samen geeft een nog meer authentiek gevoel rondom uw huis. Creëer sfeer door bijvoorbeeld onze tuinkunst van cortenstaal te plaatsen, deze roestige elementen samen met de authentieke palen geven een fijne, huiselijke sfeer.

Filters