Container Ombouw Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Bij Tuinmaak kunnen we van alles in jouw tuin ombouwen tot iets fantastisch! Heb je bijvoorbeeld een plek nodig om jouw tuingereedschap in op te slaan.

14 artikelen  

Container ombouw

De containers zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je het milieu ook niet schaadt. De containers zijn omgebouwd met materialen zoals hout en wilgentakken, geheel van eigen productie en design! De containers, door sommige mensen ook wel kliko genoemd, kunnen in zowel 1 container, 2 container en 3 containers omgebouwd worden.

De omgebouwde container staat super in uw tuin en kan geheel naar eigen wens gebruikt worden; gebruik de containers voor bijvoorbeeld voor al uw tuingereedschap, tuinstoelen kussens, potten, bakken of speelgoed. Een echte aanrader als uw extra ruimte nodig bent in de tuin!

Iets voor jou?

Maar zijn deze omgebouwde containers wel iets voor jou? Als jij iemand bent die veel in de tuin bezig is dan is een omgebouwde container precies wat je zoekt! Je hebt een plek nodig voor al je benodigdheden die ook nog eens stijlvol in de tuin staat. Misschien ben je wel iemand die geen rommel wil in de tuin of passen al je spullen niet in het tuinhuisjes. Ook daarvoor is het handig om een container aan te schaffen! Of is je partner iemand die graag bezig is in de tuin en wil je eens stijlvolle oplossing voor al dat rondslingerende gereedschap. We hebben voor iedereen wat!

Filters