Container ombouw kopen? Nu extra voordelig bij Tuinmaak!

Met een container ombouw, ook welk kliko ombouw of containerberging geheten, heb je een uitkomst voor het wegwerken van één of meerdere vuilnisbakken en kliko’s. Bij Tuinmaak hebben we een uitgebreid assortiment met de mooiste container ombouwen of containerbergingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren, maten en stijlen. Onze kliko ombouwen zijn gemaakt van hout of metaal. Met een container ombouw verberg je de kliko’s gemakkelijk en tegelijk ook stijlvol. De ombouwen voor de container worden geleverd als bouwpakket, maar zijn zeer eenvoudig in elkaar te zetten, omdat het grootste gedeelte al is voorgemonteerd.

28 artikelen  Een praktische oplossing voor de vuilniscontainers

De standaard vuilniscontainers die de gemeente levert, zijn vaak niet bijzonder stijlvol afgewerkt. Wil je deze uit het zicht hebben, waarbij je direct van andere voordelen profiteert, dan is de container ombouw de ideale oplossing. Doordat de container wordt afgesloten in de ombouw, is het nagenoeg onmogelijk voor dieren en vogels om bij het afval te komen. Muizen, ratten, meeuwen en katten kunnen namelijk voor de nodige overlast zorgen bij slecht afgesloten vuilnisbakken en vuilcontainers. Daarnaast is er het voordeel dat je veel minder last hebt van vervelende geurtjes uit de kliko’s. Zeker in de warme zomermaanden is de stankoverlast aanzienlijk kleiner met een container ombouw van Tuinmaak.

De grootste voordelen van een container ombouw op een rij

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van een praktische ombouw voor de container . Niet alleen is het een goede manier om de lelijke containers uit het zicht te krijgen, maar ook vanwege onderstaande redenen is de container ombouw erg populair:

  • Tegengaan van stankoverlast
  • Het weren van (knaag)dieren en vogels
  • Alle kliko’s en vuilnisbakken netjes uit het zicht
  • Perfecte bescherming tegen weersinvloeden en hoge en lage temperaturen

Een prachtige kliko ombouw in diverse stijlen

Door te kiezen voor een kliko ombouw of container ombouw is het uiterlijk en de vormgeving ervan, een beweegreden voor de aanschaf. Over het algemeen zijn vuilnisbakken niet ontwikkeld met het oog op mooi design, en dat is dan ook de reden dat de ombouw wordt geplaatst. Je kunt ze in de tuin of brandgang plaatsen, zodat je niet meer tegen die lelijke afvalbak hoeft aan te kijken. Overigens zijn in Nederland de meest voorkomende huis containers of kliko’s 260 liter (groot) of 140 liter (klein). Al onze kliko ombouwen zijn dan ook voor beide types geschikt!

Een nieuwe ombouw voor containers koop je voordelig online bij Tuinmaak!

Bij Tuinmaak.nl hebben we een ruim assortiment met de beste container ombouwen die je voordelig online kunt kopen. We hebben voor ieder wat wils, omdat wij ze in diverse stijlen en kleuren leveren. Zo hebben we natuurlijke container ombouwen van wilgentenen. Daarnaast hebben we ook diverse houten modellen voor de ombouw van containers. In alle gevallen zijn ze van topkwaliteit en worden ze snel geleverd.

Zit er een achterwand in de ombouwen?

Ja, bij de productie van de container ombouwen, worden deze standaard voorzien van een achterwand. Deze achterpanelen zorgen ervoor dat de ombouw volledig afgesloten is en ongedierte geen kans krijgt om naar binnen te kruipen via de achterkant.

Hulp nodig bij je keuze?

Indien je vragen hebt over onze kliko ombouwen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of bel naar 050-2081070.

Filters