Container Ombouw Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Bij Tuinmaak kunnen we van alles in jouw tuin ombouwen tot iets fantastisch! Heb je bijvoorbeeld een plek nodig om jouw tuingereedschap in op te slaan.

3 artikelen  

Verwijder alle


Container ombouw

De containers zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je het milieu ook niet schaadt. De containers zijn omgebouwd met materialen zoals hout en wilgentakken, geheel van eigen productie en design! De containers, door sommige mensen ook wel kliko genoemd, kunnen in zowel 1 container, 2 container en 3 containers omgebouwd worden.

De omgebouwde container staat super in uw tuin en kan geheel naar eigen wens gebruikt worden; gebruik de containers voor bijvoorbeeld voor al uw tuingereedschap, tuinstoelen kussens, potten, bakken of speelgoed. Een echte aanrader als uw extra ruimte nodig bent in de tuin!

Iets voor jou?

Maar zijn deze omgebouwde containers wel iets voor jou? Als jij iemand bent die veel in de tuin bezig is dan is een omgebouwde container precies wat je zoekt! Je hebt een plek nodig voor al je benodigdheden die ook nog eens stijlvol in de tuin staat. Misschien ben je wel iemand die geen rommel wil in de tuin of passen al je spullen niet in het tuinhuisjes. Ook daarvoor is het handig om een container aan te schaffen! Of is je partner iemand die graag bezig is in de tuin en wil je eens stijlvolle oplossing voor al dat rondslingerende gereedschap. We hebben voor iedereen wat!

Huisgemaakt

Alle containers worden zorgvuldig gemaakt door ons eigen personeel, de ontwerpen voor de containers hebben we zelf bedacht en de productie van de containers wordt ook zelf geregeld. Wij hebben dus de touwtjes in handen, we leveren snel bij uw thuis, u hoeft dus niks te doen! Er is keuze uit verschillende soorten containers, wij bij Tuinmaak vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren met unieke items! Wanneer zien we jou?