Tuinhaarden Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Kan je je het al voorstellen? Lekker buiten zitten in de zomer bij de openhaard in de avond, met een glaasje wijn, flesje bier of wat fris gezellig met familie of vrienden bij kletsen. Dekentjes over en genieten van de warme temperaturen? Wij al wel!

8 artikelen  

Verwijder alle


Tuinhaarden

Ben jij al klaar voor de zomer en warme temperaturen? Wij al wel! Heerlijk met familie of vrienden bijkletsen met een knapperend vuurtje naast je, iedereen kan wel van die avonden gebruiken toch? Bij Tuinmaak hebben we fantastische tuinhaarden die jouw tuin helemaal afmaken! De klassieke, eigentijdse ontwerpen brengen sfeer en gezelligheid in jouw tuin.

BBQ doen?

Of je nu een bbq mens bent of niet, we hebben voor iedereen wat! Of je nu een heerlijke buitenhaard wil voor op je terras die dient als heerlijke tuinkachel of buiten openhaard. De tuin haarden draaien op echt hout en zijn daarom meer milieuvriendelijker dan gas, daarnaast geeft dat natuurlijk ook een meer athentiek gevoel! De haarden hebben bijna allemaal een bbq plaat aan de bovenkant, dit betekend dat je daarnaast ook nog eens heerlijk vlees en groente kan gaan bakken! Ook zijn er heerlijke vuurschalen waar je met vrienden omheen kan zitten op het strand of gras.

Eigen design

Alle tuinhaarden zijn gemaakt vanuit eigen productie en zijn vanuit ons zelf ontworpen! Zo proberen we jouw de perfecte beleving te bezorgen om jouw zomer perfect te maken! Wij streven ernaar de tuinhaarden zo snel mogelijk bij u thuis te leveren, zien we u stralen deze zomer?