Opzoek naar een honden afrastering? Gebruik onze pluimveenetten als omheining! | Tuinmaak.nl

Bekijk hieronder onze collectie oprolbare netten. Deze netten zijn goed te gebruiken als honden afrastering op de camping, pluimveenet of als schapennet. Ook worden deze producten veel gebruikt om moestuinen mee af te schermen of als omheining voor huisdieren.

Naast onderstaande netten verkopen we ook schapenhekken en borderranden die u kunt gebruiken als afscheiding voor uw tuin.

3 artikelen  


Omheiningsnetten: de perfecte oplossing voor uw tuin

Omheiningsnetten zijn een handige manier om uw tuin of oprit af te bakenen en te beschermen tegen ongewenste bezoekers of dieren. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het afbakenen van gebieden. In dit artikel geven we tips voor het kiezen van een omheiningsnet en laten we zien welke opties er beschikbaar zijn.

Waarom kiezen voor een omheiningsnet?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kiezen voor een omheiningsnet in uw tuin of oprit:

  • Bescherming: Een omheiningsnet kan helpen om uw tuin of oprit te beschermen tegen ongewenste bezoekers, zoals honden of kinderen, en tegen wilde dieren die uw tuin of gazon kunnen beschadigen.
  • Afscheiding: Een omheiningsnet kan gebruikt worden om gebieden in uw tuin of oprit af te scheiden, zoals een speelgebied of een bloembed.
  • Gemak: Omheiningsnetten zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, wat ze een geweldige oplossing maken voor tijdelijke afscheidingen.
Filters