Ruilen en retourneren - Tuinmaak.nl

Ruilen en retourneren


Wanneer u bij ons online een aankoop doet, dan heeft u bij Tuinmaak V.O.F. een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Dit houdt in dat u 14 dagen de tijd heeft om de goederen retour te sturen, of bij ons aan te melden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons via [email protected]. De 14 dagen gaan in op het moment dat u het pakket heeft ontvangen. Wanneer u meerdere artikelen heeft besteld, verstrijkt het termijn van 14 dagen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen. Het product mag zonder opgaaf van reden aan ons geretourneerd worden, waarbij de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening komen. De producten dienen onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze kunt gebruiken om de producten terug te sturen.

Voorwaarden retourneren

  • Bedenktijd 14 dagen, retour aanmelden/ versturen binnen deze periode.
  • Product moet in de originele en onbeschadigde staat retour. (gedemonteerd)
  • Product graag retour in de onbeschadigde originele verpakking (indien mogelijk).
  • Retourkosten zijn voor uw rekening.

Tijdens de bedenktijd van 14 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een tuinbank/ set mag bekeken worden, maar mag niet buiten geplaatst worden, ivm mogelijke schade. Bij het bekijken/ installeren dient het product onbeschadigd te blijven. Indien het noodzakelijk is om een artikel in elkaar te zetten om deze te beoordelen, zorg er dan voor dat u niet meer als nodig is gebruikt. Een aandachtspunt wees voorzichtig met het verpakkingsmateriaal en de producten. De originele verpakking moet, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd zijn.

*Het zichttermijn en het 14 dagen retourrecht is alleen van toepassing op consumentenbestellingen, bedrijven kunnen hier GEEN aanspraak op maken.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via mail of neem telefonisch contact met ons op.

Product retour aanmelden

Als u een product retour wilt sturen dan willen we u vragen ons via de mail op de hoogte te stellen. In het geval van schade of foutlevering graag ook foto’s toevoegen; U kunt uw mail verzenden naar [email protected].