Wilgentenen Speelhuis Online Bestellen | Tuinmaak.nl

Heeft u kinderen en houden uw kinderen van lekker buitenspelen en ravotten? Deze leuke, unieke speelhuisjes zullen uw kinderen fantastisch vinden! Onze speelhuisjes zijn gemaakt van wilgentenen en zijn een verrijking voor iedere tuin.

1 artikelen  
Wilgentenen speelhuis

De speelhuisjes zijn gemaakt van wilgentenen, dit houdt in dat de speelhuisjes goed zijn voor het milieu en biologisch afbreekbaar zijn! De houten speelhuisjes passen perfect in uw tuin om het groen in uw tuin een eigentijdse klassieke look te geven. De tuinhuisjes kunnen gewoon buiten blijven staan, maar staan ook leuk binnen! De eigentijdse look is in uw tuin een echte blikkenvanger, stijl de huisjes af met bijvoorbeeld een leuk tuinkunst item en wat groen zoals planten of bloemen en uw tuin zal er schitterend bij komen te staan. Dit maakt de tuinhuisjes leuk èn stijlvol!

Speelgenot

Wat is het toch fijn als de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen, zowel als het slecht en mooi weer is. De mooie huisjes zijn zowel bruikbaar door meisjes en jongens, de buiten speelhuisjes stimuleren kinderen om weer lekker naar buiten te gaan in plaats van binnen te zitten. De kinderen kunnen er spelletjes in spelen zoals verstoppertje en tikkertje, maar kunnen ook genieten van een heerlijke kinder picknick in de zomer. Buitenspelen is immers voor ieder kind leuk toch? Of je nu een peuter hebt of een wat ouder kind, er is voor ieder wat wils!

Klassieke huisjes

Onze speelhuisjes van hout en wilgentenen zijn geheel gemaakt uit eigen productie en worden snel geleverd. Het ontwerp van de huisjes is geheel zelf bedacht en daarom zeer authentiek. We verzenden vanuit eigen magazijn en leveren graag bij uw thuis! Waar je ook voor kiest, bij Tuinmaak hebben we de grootste plezier in het maken van leuke speelhuisjes!
Filters